Designertepper

Eksklusive teppekolleksjoner fra kjente designhus. Teppene er håndtuftet i beste kvalitet. De er laget i ull og enkelte med detaljer i viskose. Teppene finnes i utvalgte størrelser og kan bestilles på spesialmål.

William Morris

William Morris (1834-1896), kunstner, filosof og politisk teoretiker, var en av de mest fremragende og viktigste designerne innen Arts & Crafts bevegelsen.

Sanderson

Sanderson ble grunnlagt i 1860, og er kjent for sine flotte håndtegnede design og fargepalett med utgangspunkt i de engelske hager, som gir en tidløs og enkel eleganse til hjemmet.

Wedgwood

Wedgwood er et internasjonalt merke for hjem og luksuriøs livsstil. Med 250 års arv, er Wedgwood-produktene preget av sin forpliktelse til å produsere ikoniske kolleksjoner for hjemmet.

Ted Baker

Ted Baker ble inspirert av et teppe han fant nedgravd på 4000 fot i Sibir, og resten er historie. Ethvert design er kjærlig håndlaget og vevet med Ted Bakers stilfulle signatur.

Harlequin

En fantastisk kolleksjon av fasjonable tepper og design hentet fra de mest populære designene i Halequins portefølje. De iøynefallende ullteppene er håndtuftet for å understreke de luksuriøse teksturene og overdådige fargene.

Scion

Inspirert av Scions mest populære design, er denne stilfulle og fantasifulle kolleksjonen håndtuftede tepper skapt for å komplimentere Scions lekne tekstiler og tapeter.

Orla Kiely

Orla Kielys lidenskap for mid-century-design har preget alle sider av hennes arbeid, og dekorert en stor variasjon av produkter – og nå også tepper.

Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg