satser på teppeflis

InHouse Group, Norges største leverandør av avpassede tepper, satser nå på teppeflis til privat- og prosjektmarkedet. InHouse Group har mer enn 45-års erfaring med tekstile gulv, og det er med faglig trygghet at produktporteføljen utvides med et nytt teppefliskonsept.

– Som en godt etablert aktør, med stor kompetanse på tepper, er vi sikre på at tiden nå er inne for å satse videre på tekstile gulv. Vi har solgt teppeflis i mange år, men på få referanser. Vi opplever at etterspørselen er stor, og at det er et økende behov for produkter i de klassifiseringene og prispunktene vi kan tilby. Vi utvider derfor sortimentet vårt og skaper et helhetlig konsept for en større kundegruppe, sier Daglig leder i InHouse Group, Erik Brennmoen.

InHouse Groups nye konsept inneholder tre kolleksjoner med i alt 13 serier. Det er en stor bredde i både kvaliteter, farger, teksturer og design, som er inspirert av natur, arkitektur, mote og kunst. De ulike kolleksjonene har forskjellige egenskaper, og størst innovasjon finnes i kolleksjonen Chromata.

Kolleksjonen Chromata har tre ulike teksturer og hele 27 farger – derav også navnet som betyr farge på gresk. Ved å kombinere kolleksjonens teksturer og farger, er det særdeles enkelt å lage et helt unikt gulv i tråd med bedriftens estetikk.

Kolleksjonene Graphic tiles og Regular tiles, inneholder et bredt spekter av klassiske design. Disse kvalitetene kan legges på ulike måter for å få et unikt utrykk.

Teppeflisene vil være lagerført hos InHouse Group i Gjerdrum.

– Med vår veletablerte logistikk og salgsapparat, er vi trygge på at vi har mange konkurransefortrinn som vil komme kundene våre til gode. Vi gleder oss til å dekke det norske markedet med teppeflis, avslutter Brennmoen.

Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg