Andre produkter

Vi tilbyr et utvalg av dørmatter, ryer, skinn og andre småvarer tilpasset det norske markedet.

Dør og entrématter

Entréen er det første som møter oss når vi kommer, og det siste vi ser før vi går. Den skal føles god å komme hjem til, og gi en varm velkomst til våre gjester. Vi legger derfor ofte ekstra omtanke inn i dette rommet, som både skal være stilfullt og funksjonelt. Riktig dørmatte setter prikken over i’en. Og i tillegg til å utøve en åpenbar hygienisk funksjon, bidrar dørmatten også til det totale estetiske uttrykket. Vi har derfor utviklet et bredt og variert utvalg av dørmatter, slik at alle skal finne noe som passer for seg og sitt hjem, og både til inne- og utebruk.

Ryer

I Norge har vi lang tradisjon med bomullsryer. Den klassiske filleryen har alltid hatt en sentral plass i hjemmene våre – og har det fortsatt. Med vårt kalde og varierte klima, er ryen en trofast følgesvenn som tilfører en enkel, men behagelig lunhet og mykhet til både hjem og hytte. Våre ryer er designet av oss og håndlaget i India. De er av høy kvalitet, og skapt for å vare år etter år.
Matter i en stabel

Skinn

Vårt kalde og harde klima har gitt oss lange tradisjoner med bruk av skinn for varme og lunhet. For oss nordmenn gjenspeiler bruk av skinnprodukter i hjemmet autensitet og kos. I InHouse Group har vi et smalt, men gjennomarbeidet sortiment med skinn i svært gode kvaliteter.