Om oss

InHouse Group AS er Skandinavias ledende leverandør av avpassede tepper. Vi er et norskeid familieselskap med 50 års erfaring i det norske markedet. Vi fører et stort sortiment av avpassede tepper, i tillegg til gulv, teppegulv og terrassegress. Vi er også distributør av Owatrol og Maston i Norge.
InHouse showroom

Showroom

Vi har et stort og innholdsrikt showroom hvor forretningspartnere kan oppleve våre tepper og produkter, i innbydende og luftige lokaler. Her finnes et enormt utvalg av tepper i ulike kvaliteter og design, og mye mer enn hva vi tilbyr på vår nettside.

Ansvarlig, ambisiøs, lojal, kompetent og verdiskapende

Vårt mål er å drive en sunn og lønnsom virksomhet – med kunden i sentrum. Dette baserer seg på tette samarbeid med seriøse og profesjonelle produsenter og leverandører. Utvikle tette og lønnsomme samarbeid med våre kunder, og tilføre – der det er mulig – reelle og gode partnerskap, med fokus på å tilføre kompetanse til hele verdikjeden, og på denne måten skape konkurransemessige fordeler.
InHouse showroom
Oppholdsrom med grå teppefliser

Prosjekter

Vi leverer varer til forhandlere og prosjektkunder innen alle våre produktområder, både tepper og gulv, samt vedlikehold av metall og treverk – i hele Norge. Her kan du lese om noen av prosjektene.

CSR

Vår innvirkning på miljø, lokalsamfunn og mennesker er viktig for oss. Vi samarbeider kun med seriøse og profesjonelle aktører hvor arbeidsvilkår, miljø og bærekraft står i fokus. Alle våre produkter holder standardene ISO 9000 og ISO 14000, som innebærer krav til kvalitets- og miljøstyring i produksjonen. De ansattes arbeidsforhold er ivaretatt i henhold til SA8000 (Social Accountability 8000).
Barnehånd mot vegg med håndmaling
Barn ved skolepulten i Bhadohi, India

Skole

I 2010 grunnla og bygget InHouse Group, i samarbeid med vår indiske partner, en skole utenfor Bhadohi i India. Hvert år bidrar vi sterkt til driften av skolen, som har ca 500 elever i alderen 4-16 år. Foreldreløse barn og barn med lang skolevei, får dekket både kost og losji. Dette gir barna en fremtid med større muligheter. Mange av barna på skolen er barn av vevere som vever våre tepper, og på denne måten kan vi være med på å bidra tilbake til lokalsamfunnet.

Les mer om skolen her.

MILJØFYRTÅRN

Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert.

I InHouse Group er vi opptatt av bærekraft og jobber kontinuerlig med å redusere våre klimagassutslipp. Det innebærer helhetlig og systematisk arbeid med tiltak innen områder som innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk. Se vår statistikk.


OM MILJØFYRTÅRN
Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy for sertifisering og miljøledelse, og Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.
Barnehånd mot vegg med håndmaling
Barn ved skolepulten i Bhadohi, India

ÅPENHETSLOVEN

Vi følger åpenhetslovens retningslinjer og utfører aktsomhetsvurderinger rundt grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i henhold til OECDs retningslinjer.

Her finner du vår redegjørelse.

Ønsker du å bli forhandler?

Takk for din henvendelse. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
En feil oppstod. Vennligst forsøk igjen.