Høy kvalitet og stilig design var grunnen til at Malermestrene Forsberg valgte InHouse Group

Da Malermester David Forsberg først kom over den flotte teppeflisen fra InHouse Group, var det kjærlighet ved første blikk. Nå har han lagt over tusen kvadratmeter med det stilige teppegulvet.

David Forsberg driver Malermestrene Forsberg sammen med broren Tommy. Selskapet er basert i Sarpsborg, og teamet av fire dyktige ansatte tar på seg oppdrag over hele Østlandet.

– Vi er tredjegenerasjons malermestere og gulvleggere, og jeg har drevet her sammen med broren min siden 1993. Det begynner jo å bli en stund, så det er hyggelig å tenke på at vi fortsatt har med oss kunder vi har hatt siden vi startet opp.

Malermesterbedriften har både store og små kunder, og prosjekter over store deler av Østlandet. De har fokus på høy kvalitet i alt arbeid de leverer, og et godt miljø innad i selskapet.

Teppeflisen fra InHouse Group er et relativt nytt produkt for Malermestrene Forsberg. Her er historien om hvordan de kom over det anvendelige gulvbelegget, fortalt av Forsberg selv.

En moderne kjærlighetshistorie

– Vi var tilfeldigvis på Hovedkontoret til Coop Norge på Grorud i, et flott og moderne bygg der vi leverte malingstjenester. InHouse Group leverte teppefliser til det samme prosjektet, og det var kjærlighet ved første blikk. Designene var så stilige, og du så på produktene at det var høy kvalitet. I tillegg var de konkurransedyktige på pris.

Forsberg fortsetter:

– Vi ble litt bedre kjent med en av de som leverte teppeflisene på prosjektet, og prøvde dem snart ut på flere av våre egne oppdrag. Nå har vi vil rukket å legge godt opp mot tusen kvadratmeter allerede, og de er både stilige og gode å legge. I tillegg tåler de masse slitasje, som gulv må gjøre.

Forsberg innrømmer at firmaet hans slett ikke har vært gode på å tenke innovasjon i produktbasen sin tidligere. De holdt seg gjerne til de leverandørene og produktene de var vant til å jobbe med, men ble positivt overrasket når de begynte å ta i bruk teppeflisen fra InHouse Group.

God oppfølging hele veien

Det er ikke bare teppeflisene som holder høy kvalitet – Forsberg beskriver også samarbeidet med Inhouse Group som utelukkende positivt.

– De har overgått forventningene våre på alle områder, fastslår han.

Når det kommer til pris er ikke Forsberg i tvil: Prisene er veldig konkurransedyktige, og leveransen er til å stole på. InHouse Group lover levering innen 10 dager, og leverer i god tid innen fristen – hver eneste gang.

Om oppfølgingen underveis mener malermesteren at han har truffet blink.

– Vi har vår egen kontaktperson, noe som er viktig for oss fordi vi må være litt fleksible på prosjektene våre. Det er flere håndverkere som skal inn og gjøre en jobb, og vi er avhengig av å ha teppeflisen på plass når det er vår tur.

Topp kvalitet på service og produkt

Teppeflisene fra InHouse Group er lyddempende, og har en rekke andre kvaliteter som gjør dem til et naturlig førstevalg for Forsberg og hans kollegaer.

– De er mye mykere enn teppefliser vanligvis er, og det gjør dem enkle å jobbe med. Kantene er skarpe og fine, sånn at skjøtene mellom flisene blir pene og det er ikke noe mellomrom.

Malermesteren forteller også at de fikk eksepsjonell service under oppstarten. Forsberg var avhengig av å få teste teppeflisen i forkant av bestilling, og kom i kontakt med en forståelsesfull selger som fikk kjørt prøvene avgårde med en gang. Han påpeker at dette er service de ikke har opplevd maken til hos andre leverandører.

– Vi merket tidlig at dette var folk med peiling på det de selger. De har tung kompetanse på teppeflis, og ikke minst limvalg og tørketid. Det betyr veldig mye for oss, avslutter han.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller hvis du trenger hjelp, ta gjerne kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.
Gå til kontaktsiden
Les også