Maston

Maston tilbyr spesialprodukter av høy kvalitet.

Maston Spray Seal

Maston Spray Seal er en gummibasert forsegler som umiddelbart fyller og tetter lekkasjer, sprekker og hull både innendørs og utendørs. En forseglingsspray som kan binde alle typer materialer.

Gir en fleksibel og vanntett forsegling som forhindrer fuktinntrengning, rust og korrosjon. Overlegen fleksibilitet også ved temperaturendringer, overflater av forskjellige materialer eller UV-stråling. Har i tillegg lang holdbarhet.

Konsistensen gjør at man lett kan fylle igjen og bygge opp så mange lag man ønsker. SpraySeal kan overmales etter at det har tørket. Maston SpraySeal er egnet for materialer som asfalt/bitumen, murstein, metall, vinyl, plast, PVC, betong og andre overflater. Maston SpraySeal kan benyttes på alt fra tetting av lekkasjer på soltak, ventilasjoner, avløp, rørledninger/rør og takrenner, til tetting av små hull og sprekker. Kan brukes året rundt, også på våte overflater.

Maston Spray Seal kommer i fargene svart, hvit og mørk grå.

Maston Carpet Stop®

Carpet Stop® forhindrer tepper i å flytte seg, hvilket minimerer risikoen for å snuble og gjør rengjøringen lettere.

Carpet Stop® er enkel og rask å bruke. Den skader ikke gulvet og holder tekstiler på plass på gulv og andre harde overflater. Den fungerer som en barriere mot å gli på alle harde flater. Den fungerer på tregulv, laminat, mur, lakkede flater, betong, plast, etc. Carpet Stop® egner seg ikke til bruk på toppen av myke materialer.

Last ned datablad her

Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg