Om oss

InHouse Group AS er Skandinavias ledende leverandør av avpassede tepper. Vi er et norskeid familieselskap med mer enn 45-års erfaring i det norske markedet. Vi fører et stort sortiment av avpassede tepper, i tillegg til gulv og terrassegress. Vi er også distributør av Owatrol og Maston spray seal i Norge. InHouse Group er også tilstede i Sverige og Danmark gjennom InHouse Group Sverige AB og InHouse Group Denmark. Dette sikrer den lokale kjennskapen til markedet, samt optimal service og support – i hvert land og til den enkelte kunde.

Showroom

Vi har et stort og innholdsrikt showroom hvor forretningspartnere kan oppleve våre tepper og produkter, i innbydende og luftige lokaler. Her finnes et enormt utvalg av tepper i ulike kvaliteter og design, og mye mer enn hva vi tilbyr på vår nettside.

Mål og verdier

Vårt mål er å drive en sunn og lønnsom virksomhet – med kunden i sentrum. Dette baserer seg på tette samarbeid med seriøse og profesjonelle produsenter og leverandører. Utvikle tette og lønnsomme samarbeid med våre kunder, og tilføre – der det er mulig – reelle og gode partnerskap, med fokus på å tilføre kompetanse til hele verdikjeden, og på denne måten skape konkurransemessige fordeler.
inhouse-symbol
Ansvarlig
Ambisiøs
Lojal
Kompetent
Verdiskapende

Disse verdiene er grunnlaget for vår virksomhet og våre handlinger, hver dag.

CSR

Vår innvirkning på miljø, lokalsamfunn og mennesker er viktig for oss. Vi samarbeider kun med seriøse og profesjonelle aktører hvor arbeidsvilkår, miljø og bærekraft står i fokus. Alle våre produkter holder standardene ISO 9000 og ISO 14000, som innebærer krav til kvalitets- og miljøstyring i produksjonen. De ansattes arbeidsforhold er ivaretatt i henhold til SA8000 (Social Accountability 8000).

Skole

I 2010 grunnla og bygget InHouse Group, i samarbeid med vår indiske partner, en skole utenfor Bhadohi i India. Hvert år bidrar vi sterkt til driften av skolen, som har ca 500 elever i alderen 4-16 år. Foreldreløse barn og barn med lang skolevei, får dekket både kost og losji. Dette gir barna en fremtid med større muligheter. Mange av barna på skolen er barn av vevere som vever våre tepper, og på denne måten kan vi være med på å bidra tilbake til lokalsamfunnet.

Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg