Shop in shop

Vi er opptatt av den fysiske butikken og hvor viktig den er for en god opplevelse av våre produkter. Å kunne tilby et gjennomtenkt og estetisk butikk-konsept styrker både butikkens og våre teppers opplevelse hos forbruker, og er derfor en svært viktig investering.
InHouse skal hjelpe kunden med å ta de viktige og riktige teppevalgene for sitt hjem. I vårt InHouse-konsept tilbyr vi derfor ulike eksponeringsløsninger tilpasset butikker i alle størrelser.

Mini

Ikke alle har plass til et stort bord eller teppestativ i sin butikk. Vi tilbyr derfor bokser med teppeprøver. Boksene gir mulighet for å vise frem ulike kvaliteter, teksturer og farger på veldig liten plass. Teppene bestilles etter ordre fra kunde.

Liten

Gulvstående teppedisplay med plass til 20 teppeprøver á 30×30 cm. Stativet gir en flott og oversiktlig visning av våre utvalgte tepper. Passer for både små og store butikker, og ekstra eksponering av tepper i andre avdelinger. Teppene bestilles etter ordre fra kunde.

Medium

Vi har to eksponeringsløsninger hvor teppene kan plasseres i gulvstående display.

Versjon 1: Gulvdisplay

Gulvstående display som enkelt kan plasseres i butikk, selv på lite areal. Displayet har visning av 4 tepper, samt en søyle med plass til info- og brosjyremateriell.

Versjon 2: Vinkeldisplay

En svært plasseffektiv og god eksponeringsløsning for middels store butikker. På den ene siden er det plass til å vise seks tepperuller, og på den andre siden henge to tepper i str 160×230. Dette gir god visning og produktbredde, samtidig som det tar liten plass.

Stor

Dersom det er plass i butikk, vil det alltid lønne seg å ha teppebord i butikken. Teppebordene har vår signaturvinkel, som gir en eksklusivt utseende og gjør at teppene blir et ekstra godt blikkfang. Teppebordene har plass til lagring av tepper under bordet, slik at kunden kan ta med seg varene med én gang.

Trenger du hjelp med å skreddersy en optimal løsning for din butikk?

Vi bruker cookies for å kunne gjøre brukeropplevelsen bedre for deg