Så enkelt er det å skifte ut slitte teppefliser!

Limrester, avskalling, slitasjemerker, unødvendig dyre reparasjoner eller til og med behov for helt nytt gulv. Dette er hodepiner du slipper dersom du velger å legge teppeflis på ditt gulv. 

Ikke bare skåner den underlaget ved å være slitesterk og av høy kvalitet, men det er heller ikke nødvendig med lim eller andre festemekanismer. Høres det for godt ut til å være sant? Vel, det er altså ikke det. Her vil du få en introduksjon til hvordan teppeflisene våre kan berike deg, i stede for å bekymre deg. 

Ingen skader på undergulvet

Uansett hva slags gulv du har fra før i ditt hjem eller på ditt kontor, kan teppeflisen enkelt legges over. Hverken parkett, laminat, vinyl eller undergulv kan ta skade av våre teppefliser, noe som gir deg alle muligheter til å legge dette skjermende belegget der du måtte ønske. 

Teppeflisen kan brukes i alle typer rom der det er ønskelig å skjerme underlaget, dempe støy, roe lysskinn eller bare legge et underlag som er mer fleksibelt og godt å gå på enn hva som ligger der i dag. Dette inkluderer klasserom på skoler, kontorlokaler eller private hjem dersom det er ønskelig. 

Det disse rommene ofte har til felles er mye belastning på gulvet. I de fleste klasserom og på de fleste kontorer går man i vanlige sko som man også går med utendørs. Dette øker selvsagt slitasjen på underlaget, og fører til et økt behov for vedlikehold i utsatte områder. 

Det som gjør teppeflis så anvendelig er at du kan skifte enkelte fliser som kanskje har fått ekstra hard medfart som rett innenfor inngangsdører, eller ved resepsjon. Dermed har du et gulvbelegg som holder seg pent i mange år fremover, uten at du trenger å investere store summer i utskiftning av teppet hvert år. 

Kun den ødelagte flisen må fjernes

En av de mange gode egenskapene til teppeflisen, er at den er enkel å skifte ut. Ikke bare slipper du å skifte hele teppet, men det er heller ingen grunn til å grue seg til selve utskiftningen. Du trenger ikke å investere i sterke og skadelige midler for å løsne gammelt lim, og du slipper å skrape eller å dra. 

Teppeflisen trenger nemlig ikke å settes fast i gulvet for å holde seg pen og på plass på gulvet, akkurat der du ønsker den. Derfor trenger du ikke bekymre deg over gulvbelegget du har under flisen heller. 

De aller fleste som bruker teppeflisen i dag, setter stor pris på hvor kostnadseffektiv den er. Du trenger ikke å kjøpe nytt dersom det blir slitasje, du trenger ikke å kjøpe dyrt utstyr til montering, du behøver ikke liter på liter med lim eller annet festemateriell og du slipper å reparere skade på gulvbelegg dersom du ikke ønsker å ha teppeflis lenger. 

Ingen kostnader for riving eller utjevning

I tillegg til å være kostnadseffektiv har teppeflisen lang levetid, og er av svært høy kvalitet. Fibrene i teppeflisen er tette noe som gjør de slitesterke, samtidig som de den er veldig enkel å vedlikeholde på grunn av korte fiber, og den har flere gode egenskaper som hjelper til med å forbedre inneklimaet. 

Teppeflisen passer hos alle. Enten du ønsker et klassisk, moderne og praktisk underlag eller et mykere og mer spennende design, finner du en teppeflis som passer for deg og dine ønsker. Vi kan tilby tre kolleksjoner som hver har flere ulike stiler. 

Chromata huser stilene Base, Style og Feel. Disse får du i tre ulike teksturer og 27 ulike farger. Her kan du skape helt unike uttrykk på ditt gulv ved å skifte ut og bytte om på flisene ettersom du selv ønsker. 

Regular gir deg muligheten til å holde stilen ren, diskre og moderne med stilene Translate, Transform og Sky. Ønsker du striper eller flerfargede fliser har du alternativet i stilene Baltic og Vienna. 

I tillegg kan du bryte de to foregående kolleksjonene med stiler som Ambition, Emotion, Evolution, Imagination og Marble. Dette er grafiske fliser og byr på et spennende utvalg av mønster. Her får du virkelig utbytte av at flisene enkelt kan skiftes og snus, for disse kan legges i ulike retninger og rekkefølger for å skape nye mønster.

Alle stilene og kolleksjonene kan kombineres eller skiftes ut om du skulle bli lei. Det er også mulig å endre leggemåten for å få et nytt uttrykk -, og det helt gratis. 

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller hvis du trenger hjelp, ta gjerne kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.
Gå til kontaktsiden
Les også