Bli bedre kjent med Aqualine

Gulvbelegget Aqualine er et slitesterkt alternativ, spesielt godt egnet til bruk i våtrom, eller i rom der det er stor påkjenning fra fukt og vann. Belegget er designet for å gi en følelse av luksus både i prosjekter og i private boliger. Her finner du all informasjonen du trenger for å bli bedre kjent med Aqualine.

Er du på jakt etter et anvendelig alternativ til ditt hjem eller prosjekt, kan Aqualine være akkurat det du leter etter. Med elegante og tidløse design kan du sette rammen for ditt våtrom, uten å være bekymret for lekkasjer eller slitasjeskader. 

Ikke bare har Aqualine pene design, gulvet er også slitesterkt, enkelt å vedlikeholde og enkelt å legge. Her skal vi ta en nærmere kikk på hvorfor Aqualine er et godt alternativ, uansett hvor du ønsker å legge det. 

Et gulv for hele familien

Aqualine er et slitesterkt gulvbelegg som egner seg godt i flere deler av huset eller leiligheten. Materialet er svært slitesterkt, noe som gjør at det egner seg godt i rom som er mye i bruk, enten det er inngangsparti med møkkete sko og mye bruk, eller bod og kjeller der gulvet må tåle høy belastning over lang tid. 

Gulvbelegget er også svært behagelig å gå på. Grunnet hele fem lag med ulike sjikt, gir belegget god demping og er derfor egnet for både kryping og krabbing for de minste, og gange uten sko for de litt større. 

Gulvet absorberer opp til 50% mer lyd enn andre gulvtyper, som er fordelaktig dersom det er spesielt lytt der du bor. Aqualine kan derfor også anbefales selv på barnerom, som et behagelig alternativ for lek og moro, og for å snike seg lydløst ut etter leggetid. 

Ønsker du å benytte deg av Aqualine på våtrom, stiller den sterkere enn mange andre alternativer. Gulvbelegget er nemlig 100% vanntett, og tåler ekstreme mengder vann. Her kan du sikre deg godt mot vannskader og lekkasjer, uten at det går på kompromiss med ønsket om et luksuriøst og flott baderom, eller annet våtrom. 

Har du en plan om å pusse opp baderommet eller vaskerommet, kan det også være verdt å merke seg at Aqualine er sklisikkert, uansett om det er vått eller tørt. Dette gjør at alle kan ferdes trygt rundt i hjemmet, både med og uten sko. Aqualine tilfredsstiller dermed også R10 standarden for sklisikre gulvbelegg. 

Har du husdyr som hund eller katt, er du nok godt kjent med potemerker på gulv, enten etter tur eller et besøk i vannskålen. Aqualine er svært enkelt å vaske og vedlikeholde, noe som er egenskaper som egner seg godt for både to- og firbente. Alt du trenger er en fuktig mopp og et PH-nøytralt vaskemiddel. 

Mange forbinder nok vinylgulv med slitte gule plastgulv, men her vil du bli positivt overrasket. Lekre og moderne uttrykk og farger, med inspirasjon hentet fra naturlige materialer som stein, skifer, betong og metall. La oss kikke nærmere på hva du kan skape med Aqualine. 

Luksuriøst uttrykk

Aqualine er skapt med mål om å skape et luksuriøst uttrykk for rom som kanskje ikke alltid er preget av luksus. Våtrom som bad, kjøkken, vaskerom eller andre rom i huset kan få et løft med riktig gulvbelegg. 

Hos oss finner du to ulike kolleksjoner med ulike uttrykk. Zink er en kolleksjon med et tidsriktig design inspirert av naturlige materialer som betong og metall. I denne kolleksjonen finner du fire ulike modeller. Modellene 373D og 679M har en delikat og metallisk overflate mens 907D og 616M har en matt overflate med innslag av skimmer.

Kolleksjonen som heter Rockingham har et moderne og luksuriøst design med en lekker struktur. I likhet med Zink har de hentet inspirasjon fra naturlige materialer som skifer, stein og betong. Dette gir et industrielt uttrykk, preget av eleganse. 

Fargene i begge kolleksjoner er nøytrale og rolige, noe som gjør at de passer i alle rom. Mørke farger skjuler også overflatestøv, slik at du slipper å gå over gulvene hver dag. 

Ukomplisert komfort

Aqualine representerer både det beste innen brukervennlighet i hjemmet og i diverse prosjekter, og er i tillegg en stor favoritt hos håndverkere.

Gulvbelegget er laget av fem ulike lag – eller sjikt som det heter – som sammen sørger for elastisiteten og slitestyrken Aqualine er kjent for. Belegget er fleksibelt, noe som gjør installering til en enkel jobb. 

Det øverste laget er laget av Polyuretan og sørger for en glatt overflate, som er enkel å vedlikeholde. Lag nummer to er et slitesjikt som sørger for at gulvbelegget har lang levetid og tåler mye. Deretter finner du dekortrykket som er trykket på et kompaktsjikt, og nest nederst selve kjernesjiktet. Helt i bunn finner du et kompakt PVA-sjikt med en helt utmerket motstand mot inntrykksmerker. 

Aqualine sørger for god demping og et behagelig underlag for både to og firbente. Gulvbelegget transporterer også varme svært godt, dersom det finnes varmekabler eller andre former for gulvvarme i gulvet. Finnes ikke dette, isolerer den godt mot kulde. 

Velegnet for små og store prosjekter

Det er ikke bare i private boliger Aqualine er et fantastisk produkt. Gulvbelegget har flere gode egenskaper som egner seg godt i ulike offentlige bygg. Butikker kan nyte godt av et underlag som er enkelt å vedlikeholde, serveringssteder kan dra nytte av de lyddempende egenskapene for å unngå unødvendig støy i lokalet. 

Hotell kan benytte Aqualine på alle typer våtrom, uten å bekymre seg for hva gjestene bruker vannet til. Kontorlokaler vil nyte godt av et gulv som er behagelig å gå og stå på over en lengre periode, og til slutt kan barnehager og skoler ha en fordel gjennom et slitesterkt gulv som tåler både skraping med stoler og bord og mye bevegelse. 

Aqualine er godkjent for bruk på våtrom i henhold til den byggtekniske forskriften TEK10. Belegget leveres i to og tre meters bredde og kan dermed legges både i små og store lokaler. 

Gulvbelegget fra Aqualine er også svært prisgunstig i forhold til andre typer gulvunderlag. Dermed er det et godt alternativ både for private kunder og til større prosjekter. 

Aqualine – en favoritt fra InHouse Group

Det populære gulvbelegget har blitt en stor favoritt blant våre kunder allerede. Allsidigheten, komforten og evnen til å tåle ekstreme mengder vann, er egenskaper som faller i smak hos både privatkunder og håndverkere. Har du spørsmål om Aqualine, er du velkommen til å sende oss din forespørsel, eller ring oss kontakte oss direkte. 

Våre spesialister sitter på lang erfaring med gulvbelegg og kan gi deg gode råd slik at du finner gulvbelegget som passer ditt behov. For å utforske våre design kan du finne de ulike kolleksjonene her på våre nettsider.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller hvis du trenger hjelp, ta gjerne kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.
Gå til kontaktsiden
Les også