Norsk agent og distributør for danske Fletco Carpets

InHouse Group inngikk nylig en svært spennende agentur- og distribusjonsavtale med den danske teppeleverandøren Fletco Carpets, for å kunne satse enda mer mot arkitektur og interiørdesign.

Fletco Carpets har i 70 år utviklet og levert tepper av høy kvalitet, og dette samarbeidet gjør at vi kan tilby enda flere kvalitetstepper til bransjeeksperter som arkitekter og interiørdesignere, på et helt nytt nivå. Fletco representerer høy kvalitet, moderne og stilriktige design samt innovasjon og teknologi. 

Hos Fletco finner du et utvalg av ulike tepper for offentlige bygg og private hjem. I deres sortiment kan du finne flotte vegg til vegg tepper, hele seks ulike kolleksjoner med teppefliser, mindre gulvtepper som egner seg spesielt godt i private hjem og ikke minst deres innovative teppeløsninger for helseinstitusjoner. 

En ny leverandør for nye muligheter

Fra Fletco kan du finne et stort utvalg av slitesterke tepper. God motstand mot slitasje og høy kvalitet gjør at teppene egner seg spesielt godt til bruk på kontorer, museum, hotell, skoler og andre steder med høy trafikk på en daglig basis. 

I tillegg finnes det ingen andre gulvbelegg som har bedre lydisolerende egenskaper, enn det teppet har. Tepper fra Fletco Carpets vil bety at gulvene i ditt prosjekt vil være – unike, moderne og inviterende – med på å forbedre arbeidsmiljøet – miljøvennlige – enkle å legge og vedlikeholde.

Hvorfor er tepper et godt valg for kommersielle og offentlige bygg? 

Våre omgivelser er en viktig faktor for vår komfort og vår velvære. Arbeidsplasser kan variere svært mye når det kommer til krav til innredning, materialer og fargevalg. Inneklimaet spiller også en viktig rolle for jobbtilfredshet og produktivitet for de ansatte. Det er på disse områdene at gulvbelegget er en viktigere faktor enn de fleste tror. 

Her kan du bli enda bedre kjent med produktene fra Fletco Carpets, deres fordeler og egenskaper som vil gjøre det til et fantastisk alternativ til alle dine prosjekter. 

Helhetlige vegg-til-vegg-tepper

Smak og designpreferanser er ofte det som påvirker deg aller mest når du skal velge vegg-til-vegg-tepper eller teppefliser. Begge ser bra ut i et rom, uansett størrelse, det som faktisk betyr mest er hvilket uttrykk som kreves for ditt prosjekt. 

En stor fordel med vegg-til-vegg-tepper er at de er billigere å lage og legge enn teppefliser er, uten at det skal gå på kompromiss med kvaliteten på teppet. 

Unikt, moderne og inviterende design

Vegg-til-vegg-tepper fra Fletco har et stort utvalg av ulike teksturer, mønster og farger. I tillegg kan vi tilrettelegge for helt individuelle løsninger, uansett hvordan rommet du skal legge teppe i, ser ut. 

Vegg-til-vegg-tepper er enkelt å kombinere med andre typer gulvbelegg som tregulv, eller andre skjøre gulvtyper. Denne typer tepper kan også brukes på mange ulike måter, og kombineres underveis. Er du på utkikk etter gulvbelegg som tåler stor påkjenning, men som likevel skal se pent og ordentlig ut, er dette svaret. 

I tillegg til dette er teppet svært enkelt å vedlikeholde. Normalt sett holder det med støvsuging eller tørking med en lett fuktig klut, skulle det oppstå store flekker. Et vegg-til-vegg-teppe gir en eksklusiv og komfortabel følelse, samt et helhetlig utseende. 

Forbedrer arbeidsmiljøet

Et vegg-til-vegg-teppe er både støydempende og absorberende. Lyd fra skritt, telefoner, klikking fra tastatur og lave samtaler vil bli dempet, slik at miljøet i lokalet blir roligere. Teppene har også en sklisikkerhet, i og med at det dekker hele lokalet. Da slipper du å legge på ekstra gummimatter under teppene for å unngå ulykker. 

I likhet med andre tepper fra InHouse Group, har også vegg-til.-vegg-teppene fra Fletco den støvfangende egenskapen. Svevestøv som vi ofte finner i luften i kommersielle bygg, vil samles og absorberes av vegg-til-vegg-teppet. 

For de som har et trekkfullt lokale, kan disse teppene også bidra med varmeisolerende egenskaper, slik at det blir behagelig å oppholde seg i lokalene, og det er behagelig å gå på. 

Miljøvennlig

Vegg-til-vegg-teppene fra Fletco er også svært gode for miljøet. Med sin bærekraftige produksjon, benytter de 100 prosent vindenergi til å produsere sine tepper. Teppene lages også for å vare i mange år, og har en konkurransedyktig levealder. 

Med sine varmeisolerende egenskaper sparer teppene også mye energi for bygget de legges i, og energi er en ressurs vi ikke har råd til å kaste bort. Det brukes heller absolutt ingen bitumen, PVC, Latex eller miljøfarlige stoffer for å lage disse teppene. 

Enkle å vedlikeholde

Vegg-til-vegg-tepper er et vedlikeholdsvennlig alternativ til de aller fleste gulv. De er enkle å kutte til nøyaktig den størrelsen du trenger, uansett rommet de skal legges i, og ikke minst enkle å legge. 

Kostnadene ved å vedlikeholde er svært lave. I de aller fleste tilfeller holder det å støvsuge teppet med jevne mellomrom, og skulle det oppstå flekker kan disse fjernes med en fuktig klut eller en mild såpe. Ønsker du å fjerne teppet kan dette også gjøres enkelt, uten å risikere skader på eksisterende gulv. 

Helt unike design med teppefliser

Teppefliser er både enkle å installere, skifte ut og vedlikeholde. I tillegg kan du hos Fletco finne nesten uendelig med designmuligheter som gjør at du kan skape unike uttrykk i alle prosjekter. 

En hel verden av designmuligheter

De ulike teppefliskolleksjoner fra Fletco Carpets gir deg muligheten til å skape helt unike design. Noen av kolleksjonene vår inviterer og oppfordrer deg til å teste ut ulike kombinasjoner med farger, mønster og former. Andre kolleksjoner gir deg det klassiske og rene uttrykket. 

Det brede utvalget av ulike design gir deg muligheten til å skape en eksklusiv mottakelse i ethvert bygg, og ikke minst å tilpasse designet til prosjektet du jobber på. 

Skap unike uttrykk

Med kolleksjoner som Sebastian Wrong by Fletco, kan du skape unike, blikkfangende gulv, som er perfekt for ethvert prosjekt gjennom en kombinasjon av ulike farger og former. Teppeflisene fra Fletco kommer i et stort utvalg ulike design som kan kombineres nesten i det uendelige. Alle flisene er laserkuttet for en fantastisk presisjon. Alle overganger vil dermed se svært naturlige ut. 

Mønstret teppeflis

Fletco sine kolleksjoner med mønstret teppefliser bringer virkelig liv til gulvene i ditt prosjekt med fascinerende design og flotte mønster. Flisene i den prisvinnende kolleksjonen “Layers by Sebastian Wrong”, kombinerer flere lag med mønster i fargenyanser som gir en visuell dybde og tone. Med kolleksjonen “Art Weave” kan du skape en illusjon av for eksempel sement eller gress, for helt andre uttrykk. 

Minimalt synlige sømmer og overganger

Det klassiske vegg-til-vegg-teppe utseende er ideell for ulike typer rom som showroom eller museum. Teppeflisene fra Fletco lar deg skape illusjonen av et vegg-til-vegg-teppe til tross for at du tar i bruk teppeflis. Den prisvinnende kolleksjonen LockTiles® gjør det mulig å legge teppefliser uten synlige overganger mellom flisene. 

Flere av kolleksjonene er mulig å kombinere uten synlige sømmer, selv om disse også er med på å skape flotte variasjoner i seg selv. 

Erstatt enkeltfliser problemfritt

En av de store fordelene med å bruke teppefliser er at de kan skiftes ut enkeltvis. Skulle det oppstå en skade på en av flisene kan du enkelt skifte akkurat denne flisen, fremfor å måtte bytte hele teppet, som ved bruk av vegg-til-vegg-tepper. 

Riktig valg for miljøet

Teppefliser har en svært god miljøprofil, og er nok å anse som det mest bærekraftige valget i dag. Flisene kan byttes ut enkeltvis som nevnt over, noe som gjør at det er langt mindre produkt som må kastes dersom det oppstår skade. I tillegg har de en svært lang levetid, ettersom de tåler høy belastning over lang tid. 

Alle teppene fra Fletco lages i Danmark med 100 prosent CO2-nøytral vindenergi, og inneholder ikke bitumen, PVC, Latex eller andre miljøskadelige stoffer. Teppeflisene er varmeisolerende, som også bidrar til et lavere energiforbruk i lokalene. 

På noen av produktene fra Fletco kan du også få den nye baksiden som heter “EcoTEX™”. Denne er laget med over 85 prosent rPET-materiale, noe som tilsvarer 50 resirkulerte 0,5 liters PET-flasker. 

Riktig valg for menneskene

Det er ikke bare miljøet som henter fordeler fra å bruke teppefliser. Menneskene som arbeider i lokalene vil også kjenne på fordelene ved at teppeflisen er både akustisk og lydabsorberende. Teppeflisen vil dempe irriterende lyd som klikking fra tastatur, samtaler, skraping fra stoler, telefoner og lignende. 

I tillegg er teppeflisen sklisikker, varmeisolerende og forbedrer inneklimaet med sine støvfangende egenskaper. 

Enkel installasjon og vedlikehold

Teppefliser fra Fletco kan legges på alle typer gulv, og er enkle å flytte på dersom du ønsker nytt design, eller vil endre soner. De blir levert i bokser, noe som også gjør det enkelt å oppbevare et lite ekstra lager, dersom du skulle ha behov for å skifte ut enkeltfliser. 

Alt du trenger av vedlikehold er jevnlig støvsuging, og eventuelt en fuktig klut dersom det blir sølt på teppet. 

Spennende uttrykk med frittliggende tepper 

Frittliggende tepper med spennende design, er som et liggende kunstverk. Her kan du dele inn soner, eller friske opp, uten å måtte dekke hele gulvflaten. Tepper kan legges i alle typer rom, og fra Fletco finner du et spennende utvalg av design, farger og størrelser. 

Gjør din visjon komplett med spennende tepper

Enkeltstående tepper gjør det mulig å legge til en mer personlig detalj i et hvert bygg, tilpasset prosjektet. Et teppe kan bidra med å identifisere prosjektet med farger og mønster som samsvarer med bedriften. 

Enten du ønsker diskre og naturlige farger, eller du ønsker noe mer moderne og spennende, kan du finne dette i utvalget til Fletco. I InHouse Group kaller vi teppet for den billigste formen for oppussing, nettopp fordi det kan drastisk endre følelsen i et rom. 

La fantasien løpe fritt

Fletco Carpets tilbyr et stort utvalg av ulike kolleksjoner i samarbeid med ulike designere. I tillegg til dette fører de egne kolleksjoner som også er verdt å ta en kikk på. Her kan du finne et design som passer ditt prosjekt, uansett hva du er på utkikk etter. 

Fletco tilbyr som en standard mellom 8 og 24 farger, 37 ulike former, og et nesten uendelig utvalg av ulike størrelser. Totalt beregner Fletco en total beholdning av over 2900 ulike designmuligheter. 

Skulle du likevel ikke finne nøyaktig det du er på utkikk etter, kan de også tilby muligheten til å designe ditt eget teppe. 

Tepper som kan brukes overalt

Enten du ønsker å bruke tepper som blikkfang eller for å samle møkk og vann ved inngangsdøren, finner du tepper som egner seg til bruk i alle typer rom hos Fletco. I ellers kjedelige korridorer kan et langt og smalt teppe benyttes som et kunstverk i seg selv, og skape liv i et ellers nøytralt rom. 

I det tilfellet du har flere møterom, kan du benytte tepper til å dele inn møterommene på en naturlig måte. Tepper er en fantastisk alternativ for å myke opp ellers harde omgivelser, og skape liv og personlighet i kommersielle eller moderne fasiliteter.

Komfort og akustikk

Som med både teppefliser og vegg-til-vegg-tepper er det mange fordeler for inneklimaet og arbeidsmiljøet med tepper på gulvene. De demper støy og absorberer skarp lyd, i tillegg til å være behagelige å gå på. Dermed er tepper også en fantastisk løsning for kontorer som har ansatte plassert i et åpent miljø. Tepper er også varmeisolerende, og kan spare store mengder energi. 

Hardføre og enkle å vedlikeholde

Den høye kvaliteten på teppene fra Fletco, gjør at du kan nyte teppet ditt i mange år. Alle teppene er designet for å tåle stor påkjenning og høy daglig trafikk fra både føtter og interiør. Det eneste vedlikeholdet du trenger å tenke på er jevnlig bruk av støvsuger. 

Vegg-til-vegg-tepper for helsesektor

For prosjekter utviklet for helsesektoren, kan Fletco tilby en helt egen kolleksjon med vegg-til-vegg-tepper med fordelaktige egenskaper. Dersom det skal tilvirkes nye sykehjem, sykehus eller pleieboliger, er dette teppene å benytte i disse prosjektene. 

Vegg-til-vegg-teppene i dette utvalget er utviklet for å kunne tåle jevnlig vask med ekstra sterke vaskemidler, uten at det skader fibrene i teppet. Fargen tar heller ikke skade av denne påkjenningen og vil holde seg vibrant og vakker i mange år.

I tillegg er alle fibrene på forhånd gjennomgått en BI-OME antibakteriell behandling, som skaper et miljø i teppet der mikroorganismer ikke kan overleve. Dermed er teppet i seg selv antibakterielt. Denne behandlingen vil heller ikke avta med tid, slik at funksjonen er den samme når du kjøper teppet som det er ti år etter. 

Alle vegg-til-vegg-teppene i denne kolleksjonen leveres med en ugjennomtrengelig underside, som gjør at det ikke kommer til forurensning fra gulvflaten under. 

Disse kolleksjonene blir også levert i flere flotte farger, slik at det slett ikke trenger å være et kjedelig gulvbelegg. Teppene bidrar også med de samme fordelene som støydemping, sklisikkerhet og varmeisolasjon, og er dermed et fantastisk tilskudd til helsesektoren. 

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller hvis du trenger hjelp, ta gjerne kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.
Gå til kontaktsiden
Les også