Føl deg som hjemme i myke og lune kontoromgivelser

Dempede lyder, mykt underlag, lune og gode farger, ingen skarpe lysstråler eller plagsomt gjenskinn. For enkelte er dette allerede hvordan det føles å sitte på en tilpasset arbeidsplass som inviterer til optimal arbeidskomfort. 

Ved å benytte deg av vår teppeflis kan du skape en lun atmosfære på selv det mest upersonlige kontoret. Du kan velge hvilke farger og tekstiler du ønsker, og dermed skape ditt eget inntrykk. 

Mykt og lunt med teppeflis på kontoret

For deg som liker å bevege deg i løpet av arbeidsdagen vil teppeflisen kunne bidra med en å dempe støt som oppstår når du beveger deg på hardt underlag. Det er bra for kroppen å få hjelp til å absorbere dette. I tillegg demper teppeflisen vår skarp lyd og plagsomt gjenskinn. 

Vi ønsker mer av det hjemmekoselige, også på kontoret. Snarveien for å oppnå denne følelsen kan være å legge teppefliser på gulvet.

- InHouse Group, oktober 2021

Gjenskinn kan komme fra flere kilder og være plagsomt for øynene gjennom lange dager. Gulv reflekterer ofte skinn fra både sol og lyskilder inne på kontoret, men vår teppeflis vil hindre gjenskinn uten å fjerne lyset i rommet. Dermed kan du få godt arbeidslys rett fra lyskilden, uten å få den reflektert av gulvet. 

En lun atmosfære gjør godt nå når vi nærmer oss kaldere tider. Teppefliser skaper gjennom  lyd- og støtabsorberende egenskaper en rolig og behagelig atmosfære som oppfattes som behagelig av alle. 

Totalt tilbyr vi 13 ulike serier med flotte tekstiler i ulike farger og med ulike mønster. Ønsker du å sette et moderne preg på hjemmet ditt kan du enkelt gjøre det ved å mikse og matche med ensfargede og mønstrede fliser. De er enkle å bytte ut dersom du ønsker å fornye kontorlokalet.

Rom med tekstile gulv gir en atmosfære som vi mennesker opplever som et sanselig bedre sted å være i enn et rom med hardt gulv. Legger vi i tillegg til elementer som kunst, dekor og grønne planter skaper vi en følelse av trivsel.

- InHouse Group, oktober 2021

I tillegg har vi flere ulike typer tekstil. Dermed kan du velge om du ønsker et teppe med helt kort lugg som kanskje er enklere å rengjøre og vedlikeholde eller om du ønsker noe som er enda lunere og som skaper en følelse av å sitte hjemme i sin egen stue, med lang lugg. Vi tilbyr også alternativer i midten av dette for deg som ikke ønsker å velge. 

Lydabsorberende teppeflis

Teppeflisens lydabsorberende egenskaper er noe av det som gjør gulvbelegget så attraktivt til bruk i store og små kontorlandskaper. Det kan ofte bli dominerende med mye støy rundt deg hele arbeidsdagen, og du blir fort sliten i hodet, noe som igjen fører til at effektivitetsnivået faller. 

Tekstile gulv skaper mykere, roligere og lunere rom. I tillegg demper teppeflisen romklang, trinnlyd og generell støy i rommet.

- InHouse Group, oktober 2021

Det er heller ikke bare lyden av fottrinn og mennesker som beveger seg på gulvbelegget som skjermes og dempes av en god teppeflis. Mange av våre tekstiler vil også dempe andre typer støy du ofte finner i kontorlandskap. Dette kan være klikkelyder fra tastaturer, dører som åpnes og lukkes, mennesker som prater og telefoner som ringer. 

Svært mange kontorer i dag praktiserer åpent landskap. Dette øker sosialisering og kommunikasjon, men kan også være distraherende og stiller større krav til komfort i lokalet. Teppeflis er en svært god og helhetlig løsning for å gjøre det mer behagelig å oppholde seg i slike åpne områder, og sørger for at det er enkelt å øke effektivitet og produktivitet. 

Våre design er inspirert av natur, arkitektur, mote og kunst. Fordelt på tre kolleksjoner, tilbyr vi til sammen 13 ulike serier med varierte farger, teksturer og mønstre, slik at du kan skape det perfekte gulvet til akkurat dine behov.

- InHouse Group, oktober 2021

Dersom du er nysgjerrig på hva teppefliser kan gjøre for deg, ditt kontor og dine ansatte, ta gjerne kontakt med oss, eller ta en kikk på brosjyren vår her på nettsiden vår! Vi i InHouse Group leverer teppeflis av svært høy kvalitet, med lang levetid og som er enkle å rengjøre og vedlikeholde. 

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller hvis du trenger hjelp, ta gjerne kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.
Gå til kontaktsiden
Les også