Skap hotellfølelsen hjemme

Roen senker seg og du glemmer hverdagsstresset. Støy fra resten av verden forsvinner og du synker ned i en atmosfære av ro og avslapning. La oss gi deg våre beste tips til å skape den eksklusive hotellfølelsen i ditt eget hjem. 

De aller fleste av oss har hverken tid eller ressurser til å bo på eksklusive hotell med jevne mellomrom. La oss heller fokusere på å skape en ro og en atmosfære som kan føles som et hotellopphold, uten at du trenger å gå utenfor din egen dør. 

Med eksklusive tekstiler, beroligende farger og stilige design, kan du selv gjenskape stemningen man ofte må reise bort for å finne. Det aller viktigste er å skape en oase av avslappning, slik at du kan finne energi og en indre ro i ditt eget hjem. 

La stillheten senke seg

Det er lite som sier avslapning som et helt stille rom. Det å kunne trekke seg tilbake til et stille rom og ha litt tid for seg selv i dempede omgivelser kan gjøre underverker for sjelen. Det er også kanskje grunnen til at mange velger å bo på hotell fra tid til annen. 

Ved å legge lyddempende tepper, og gjerne fra vegg til vegg, demper du støy fra underetasjer eller naboer. Slitsomme skritt i gangen utenfor rommet kan også dempes ved å legge et teppe på gulvet, enten du ønsker et heldekkende teppe eller noe enklere. 

Hos oss finner du et bredt utvalg av støydempende og lunende tepper. Du kan velge mellom ulike farger og tekstiler, alt etter hva du knytter opp til hotellfølelsen, og hva som skaper en sømløs følelse av luksus hos deg. 

Kombiner gjerne en fornyelse av soverommene dine med et støydempende teppe til ganger og fellesområder, så kan du i tillegg sikre deg mot støy fra andre rundt deg. På denne måten skaper du en atmosfære av ro og fred, akkurat som du ville hatt rundt deg på et hotell. 

Myke tekstiler

Deilige og myke tekstiler skaper en lun og luksuriøs følelse. Det man ofte forbinder med hotell er vegg-til-vegg-teppene som skaper en helhet i interiøret og binder sammen den beroligende atmosfæren. 

Slitne føtter etter lange dager med jobb og hverdag, kan nyte godt av en pause i deilige myke tepper. Etter en liten rusletur på et slikt komfortabelt teppe, blir føttene som nye og er klare for å oppdage nye steder og oppleve nye eventyr. 

Om du foretrekker et teppe du kan senke tærne ned i som om du står på en sandstrand og kjenner sanden mellom tærne, eller du ønsker et teppe som heller gir deg følelsen av en myk og sommerfrisk gressplen, kan du finne lugglengden som passer deg best hos oss. 

Et hotellopphold får deg ofte til å føle at alt er mulig, og at alle verdens muligheter ligger for dine føtter, og det er akkurat denne følelsen vi ønsker å skape, fra føttene og opp. Ro og fred trenger heller ikke å bety at du ligger på sengen hele dagen. 

Har du noen gang prøvd hotellkontor vet du gjerne at du får gjort litt ekstra akkurat denne dagen. Den fullstendig oppslukende følelsen av at det kun er deg og ditt du trenger å bekymre deg for, er helt uvurderlig. Senk tærne ned i et mykt og deilig teppe mens du gjør unna dagens gjøremål. 

Frisk og ren luft

Har du lagt merke til hvordan luften på et hotellrom ofte kan føles renere? Dette kan være på grunn av god ventilering, men er ofte takket være heldekkende vegg-til-vegg tepper. Disse teppene både ser og føles luksuriøse ut, men har også en fantastisk egenskap der det fanger opp og lagrer svevestøv fra luften. 

På denne måten er det mindre støv i luften, og det som blir liggende i teppet fjerner du enkelt ved støvsuging. Ved å støvsuge teppet ditt jevnlig, motvirker du også flate tepper med hard lugg. Da varer følelsen av å gå på skyer lengre, og levetiden til teppene øker.

Ditt eget hotell

Det aller viktigste å ta med seg når du skal skape en hotellfølelse i ditt eget hjem, er at du kan gjøre det akkurat slik du selv vil. Enten du vil ha et mørkt rom eller et lyst rom, finner du fargene hos oss. 

Ønsker du et rolig hjem, kan vi anbefale deg å ta et tips fra de mange hotellkjedene, og legge lunende vegg-til- vegg tepper i alle soverom og oppholdsrom. Drømmer du om å kjenne på komforten du har når du er på ferie, kan vi anbefale deg å velge et teppe med lang og tett lugg, som demper harde steg og fanger opp det slitsomme svevestøvet. 

Dersom du vil ha mer informasjon om hvordan du kan skape denne hotellfølelsen i ditt hjem, kan du både ta en kikk på våre produktsider og du kan kontakte våre dyktige ansatte. Se våre tepper på mål her.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller hvis du trenger hjelp, ta gjerne kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.
Gå til kontaktsiden
Les også