Teppefliser av høy kvalitet gir kontoret en fresh look år etter år

Inspirerende, spennende og energigivende omgivelser på kontoret fostrer også produktiv adferd hos de ansatte. Med teppeflis fra InHouse Group, kan du kombinere flotte farger, ulike tekstiler og skape ulike uttrykk gjennom hele kontorlokalet. 

Med teppefliser kan du enkelt gi kontorlokalet ditt et ansiktsløft som varer i mange år fremover. Ettersom teppeflisen ikke krever lim eller andre festemidler for å holde seg på plass, kan du også ta med deg denne videre dersom du flytter inn i nye lokaler. 

Her skal vi se nærmere på noen av egenskapene som gjør teppeflisen til en svært god investering for deg og din bedrift. 

God slitestyrke og holdbarhet

I et vanlig kontorlokale blir gulvbelegget utsatt for store mengder slitasje på en daglig basis. Alle de ansatte beveger seg rundt i lokalet fra de starter på jobb til dagen er over. I tillegg til denne kontinuerlige slitasjen, er oppbevaring av kontormøbler som hyller, bord og ikke minst stoler noe som sliter mye på små områder. 

Da er det godt å vite at du har investert pengene dine i noe som tåler denne slitasjen og mer til. Ikke bare tåler den svært store mengder normal slitasje, men skulle det oppstå skader på mindre områder som ved ulykker eller søl, kan du enkelt skifte ut den aktuelle teppeflisen, uten at resten av teppet blir berørt. 

Vi tilbyr et svært bredt utvalg av farger og tekstiler, noe som gjør at du kan skape ulike soner i kontorlokalet ditt. I dag har mange bedrifter fokus på tverrfaglig kompetanse, informasjonsdeling og åpne kontorlokaler. Dette er spennende og gir grobunn for nye løsninger og samarbeid, men kan også oppleves anonymt for noen. 

Ved å kombinere farger og mønster kan du dele inn lokalet uten å sette opp blokkerende vegger eller skjermer.

Vi kan tilby til sammen 13 ulike serier fordelt på de tre kolleksjonene “Chromata”, “Regular Tiles”, og “Graphic Tiles”. De ulike seriene inneholder ulike kombinasjoner av både farger, mønster og tekstiler. 

Chromata består av tre serier, nemlig “Base”, “Style” og “Feel”. Her kan du finne tre teksturer du kan variere mellom og hele 27 ulike farger. Tepper med kort lugg er ofte å foretrekke på områder som er spesielt utsatt for bøss og annet søl, som i kjøkken eller kantineområder, mens lang lugg skaper en lunere følelse i friområder og lignende.

Regular Tiles er en kolleksjon som består av fem serier som kalles “Sky”, “Baltic”, “Vienna”, “Transform” og “Translate”. Sky, Transform og Translate er serier som består av diskre design, naturlige og jordnære farger. Baltic og Vienna byr på langt sprekere design som striper, og både ensfargede og flerfargede design. 

Til slutt finner vi kolleksjonen Graphic Tiles. Denne består av seriene “Ambition”, “Emotion”, “Evolution”, “Imagination” og “Marble”. Disse seriene består blant annet av mønster som gjør at en variasjon i leggeretninger kan skape spennende uttrykk. 

Utmerket dimensjonsstabilitet

I et kontorlokale har belastningen en tendens til å være fokusert på spesifikke områder. Dette kan være ved skrivebordene der stoler rulles frem og tilbake og møblene ofte blir stående over lang tid, eller i fellesområder der mange mennesker til enhver tid beveger seg frem og tilbake og man ofte har større møbler som sofaer og hyller. 

Dimensjonsstabilitet er den motstanden et stoff har mot varig formforandring når det utsettes for fysiske påvirkninger, spesielt variasjoner i temperatur og fuktighet. Dette inkluderer sol og temperatursvingninger i nærheten av varmeovner og vindusflater, eller rundt inngangsdører og andre spesielt utsatte områder. 

Alle våre kolleksjoner og serier har oppfylt strenge krav, og har utmerket dimensjonsstabilitet. Våre teppefliser holder formen år etter år uten å ta skade av slitasje, og eksterne forhold som temperatur og lys. 

Fleksibel bakside

Vår teppeflis er enkel å legge, og tåler en støyt eller fem. Dette er takket være at teppeflisen inneholder kvalitetstekstiler og andre stoffer av høyeste kvalitet. Blant disse stoffene finner vi bitumen. Dette er stoffet som brukes på baksiden av teppeflisene. 

Bitumen gir baksiden av teppeflisen den stabiliteten den trenger for å ligge godt på underlaget selv uten festestoffer som lim og lignende. Dermed kan du trygt gå på flisen uten å oppleve at kantene krøller seg opp eller at hjørner blir uheldige snubletråder over tid. 

Bitumen er også kjent for å gjøre teppeflisen enda mer slitesterk enn den allerede er. Dette handler om hvor godt bitumen på baksiden av flisen holder på tekstilen på forsiden av flisen. Ettersom flisen også ligger mer stabilt enn med andre typer underlag på baksiden av flisen, øker dette også slitestyrken på flisen. En stabil flis, er en solid flis uten fare for økt slitasje på kanter og hjørner. 

I tillegg til stabilitet og økt slitestyrke, gir bitumen teppeflisen økt gåkomfort. En dempende effekt i underlaget gjør underverker dersom du beveger deg mye i løpet av en arbeidsdag. Både senskader i rygg og ledd samt slitasjeskader kan minimeres og i flere tilfeller unngås helt dersom du er nøye på underlaget du beveger deg på. 

Et godt underlag eller bakside på teppeflisen avgjør altså mange aspekter ved flisene, og det er mange gode grunner til at vi har valgt bitumen som underlag på våre teppefliser. Visste du at bitumen også kan resirkuleres? Stoffet brytes enkelt ned og kan brukes som bakside på nye teppefliser i fremtiden. 

Teppeflisene fra InHouse Group er dermed også et bærekraftig alternativ, dersom du ønsker å ha fokus på dette i din bedrift. 

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller hvis du trenger hjelp, ta gjerne kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.
Gå til kontaktsiden
Les også