Skap hverdagsluksus hjemme med vegg-til-vegg-teppe

Den luksuriøse følelsen av et mykt og lunt gulvunderlag er helt unik. Å sette føttene ned på et mykt teppe om morgenen skaper en god start på resten av dagen, og det er langt ifra den eneste fordelen med vegg-til-vegg-tepper. 

Et vegg-til-vegg-teppe kan både bedre inneklimaet, og skape en lun atmosfære. Ønsker du å skape et eget uttrykk, kan du  velge blant vårt store utvalg av farger, tekstiler og design. 

Teppene er enkle å vedlikeholde og kan brukes i de aller fleste rom. Alle seriene kan også brukes på gulv der det har blitt installert gulvvarme. Dermed kan du få en enda lunere og mer behagelig atmosfære hjemme. La oss ta en kikk på hvordan du kan skape en luksusfølelse i ditt hjem. 

Helhetlig og lunt

Enten du velger et teppe med lang eller kort lugg, sterke eller nøytrale farger, kan du skape et helhetlig inntrykk i ditt hjem. Et heldekkende teppe skaper en ro i rommet det plasseres i, noe som gjør seg spesielt godt på soverom.  

De tette tekstilene sørger for å absorbere lyd, både fra underetasje men også fra skritt, skraping av møbler og flytting av stoler på samme plan. På denne måten skapes et rolig og behagelig lavt støynivå i rommet. 

Den lyddempende effekten gjør også det heldekkende teppet til et svært godt alternativ for barnerom. Lyder fra leking, rop og skrik vil dempes, og gjør det langt enklere for foreldre å snike seg ut etter leggetid. I tillegg vil det ha en skjermende effekt dersom barnet skulle være uheldig å falle, eller ønsker å sitte og krabbe på gulvet. 

Dersom du ønsker å skape en helhet i rommet kan du legge et teppe i en farge som harmonerer med fargen du har valgt på veggene. Hos oss finner du et stort utvalg av farger og tekstiler, slik at du kan lage det uttrykket som passer ditt hjem. 

Enkelt vedlikehold gir et praktisk alternativ

Barn som leker, frokost på sengen, hund som sover i hjørnet på soverommet, en kaffekopp etter middag eller en skitten sko er alle helt vanlige hverdagslige ting, men som kommer med en risiko for søl. 

Våre vegg-til-vegg-tepper er designet for å passe inn i hverdagen, og er enkle å vedlikeholde.  Du kan dermed nyte hverdagens små høydepunkter i stede for å bekymre deg for flekker på teppet. 

Selv om alle tepper krever noe vedlikehold og rengjøring, er det et relativt sparsomt nivå i forhold til et vanlig gulv. Støvet som til enhver tid svever rundt i luften i rommet blir fanget i teppet, noe som gjør dette til et godt alternativ for mennesker med astma og liknende. 

Det eneste du trenger å gjøre når du skal vedlikeholde vegg-til-vegg-teppet ditt, er å støvsuge med jevne mellomrom. Dersom du skulle være uheldig å få en flekk på ditt teppe, finnes det egne vaskemidler beregnet på tepper. 

Selv om teppene er enkle å rengjøre og vedlikeholde, vil tidens tann sette sitt preg på det som på alt annet i ditt hjem. Mange bedrifter som driver med maskinutleie, kan også tilby en tepperensemaskin. Disse er enkle i bruk, skånsomme og effektive. 

Et fristed for tanker og drømmer

Et hotell føles ofte som et fristed. Et sted der du kobler av fra hverdagen og går ut av de vanlige rutinene du har i hverdagen. La soverommet ditt være et fristed for deg, der mas og stress i hverdagen forsvinner i en varm omfavnelse av et vegg-til-vegg-teppe på gulvet. 

Er du også en av de som fortsatt tar i bruk hjemmekontoret fra tid til annen, kan du legge et deilig og mykt heldekkende teppe og kjenne roen senke seg. Da er det slutt på masete og slitsomme lyder, forstyrrende knirk og irriterende skraping fra stolen. Her kan du finne inspirasjon og nye ideer i et komfortabelt miljø.

Dersom du er en av de som får energi av klare og sterke farger, kan du også dra nytte av vårt store utvalg av farger. Flere av våre modeller kommer i spennende farger, slik at du kan tilpasse dette til rommet, og ditt behov. 

Hos oss finner du  mange ulike modeller, med varierte design, farger, materialer og lugglengder. Alle teppene våre kan brukes på gulv med installert gulvvarme, og kan derfor også legges i rom som stuer, kjellere, ganger og andre oppholdsrom. 

Personlig tilpasset for ditt hjem

Det er du som skal bo i ditt hjem, og bruke dette teppet. Derfor er det viktig for oss at du får det du selv ønsker. Vi har gjort bestillingsprosessen vår enkel for deg som ønsker få levert et spesialtilpasset teppe. 

Du starter med å velge deg den modellen du ønsker. Her bør du ta utgangspunkt i informasjonen som ligger vedlagt under de forskjellige modellene på vår nettside. Her finner du detaljer som materiale, struktur, bakside, klassifisering, mykhet, total høyde, gulvvarme, bredde, totalvekt og brannklassifisering. 

Deretter kan du velge deg ut den fargen og kvaliteten du ønsker å gå for. Merk deg også at du kan velge mellom trådkant eller båndkant. Her kan du også velge farge, men det anbefales å velge en som går overens med fargen på teppet. Deretter kan du bestille teppet ditt og få det ferdig tilpasset til dine ønsker og behov. 

Dette er en svært lettvint måte å få tak i et godt, kvalitetssikret og stabilt vegg-til-vegg-teppe. Ta gjerne kontakt med oss i dag dersom du skulle ha spørsmål om bestilling, ulike egenskaper ved teppene eller annet. Se de ulike teppeseriene her.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller hvis du trenger hjelp, ta gjerne kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.
Gå til kontaktsiden
Les også