Konfeksjon

Design ditt eget teppe, tilpasset ditt hjem, dine møbler og behov. Du velger selv kvalitet, farge, kanting, teppestørrelse og form, så skreddersys teppet etter dine spesifikasjoner. Alle seriene kan også bestilles som vegg-til-vegg-tepper.
Skap ditt eget teppe
Gå til guide

Skap ditt eget teppe

Design ditt eget teppe, tilpasset ditt hjem, dine møbler og behov. Du velger selv kvalitet, farge, kanting, teppestørrelse og form, så skreddersys teppet etter dine spesifikasjoner. Vi tilbyr utvalgte kvaliteter med myke og lune tepper i en variasjon av farger og materialer. Alle seriene kan også bestilles som vegg-til-vegg-tepper.

1. Velg mål og form

Du bestemmer målene på teppet. Oppgi bredde og lengde, eller diameter for runde tepper. Merk at målene må oppgis i hele centimeter og at maksbredde er 400 cm. Velg mellom rundt, firkantet og rektangulært.

2. Velg kvalitet og farge

Velg blant et stort spekter av kvaliteter og farger. Vi tilbyr populære serier med varierte teksturer og uttrykk. Se gjerne på funksjon og bruksområde i valget av kvalitet.

3. Velg kanting

Velg mellom trådkant og båndkant som avslutning på teppet. Båndkanten er ca 5 cm bred og kommer i fargene svart, grå, beige og muldvarp. Trådkanten avstemmes i en farge som passer til teppet.

4. Bestill teppet

Bestill teppet i butikk. Om ca tre uker kan du hente ditt skreddersydde teppe.