Anvendelige produkter av høy kvalitet gir Fargerike Sletvold en trygghet i hverdagen

Da Thomas Sletvold tok over familiebedriften i 1998, var det viktig for ham at butikken kunne tilby kundene personlig service og kvalitetsprodukter. Derfor var det naturlig å videreføre samarbeidet med InHouse Group – en leverandør som for butikkeieren representerer topp kvalitet og tung ekspertise.

Familiebedriften Fargerike Sletvold på Jessheim har gått i arv i tre generasjoner. Siden 1998, da han overtok butikken fra sin far, er det Thomas Sletvold som har stått ved roret.

– Vi har kvalitetsprodukter i stort sett alle kategorier: Maling, tapet, parkett, vinylbelegg, gulvtepper, solskjerming, våtromsbelegg og liknende, forteller Sletvold.

I sortimentet finner man også flere produkter fra InHouse Group, et samarbeid Sletvold har verdsatt og utviklet over flere år.

Tredjegenerasjons forhandlere

– Vi har samarbeidet med InHouse Group i mange år, og for meg er det et enkelt valg å videreføre dette. De er Nordens største leverandør i sitt marked, men har likevel alltid gitt oss veldig god og personlig service.

Sletvold poengterer at nettopp god service og førsteklasses produkter er det InHouse Group først og fremst er kjent for i bransjen.

– Når de kommer med et nytt produkt vet vi at det er noe som er gjennomtenkt og av topp kvalitet. Det gjør også at vi som butikk representerer topp kvalitet ut til våre kunder.

Noe for enhver smak

Sletvold forteller at InHouse Group stadig imponerer med nye og spennende design på produktene sine, noe som gjør at Fargerike-butikken kan tilby noe for enhver smak.

Våtromsbelegget Aqualine er et av de nyere produktene fra InHouse Group som Sletvold nå tilbyr sine kunder i butikken på Jessheim. Belegget har PUR-overflate som gjør gulvet enkelt å holde rent, samt en myk og behagelig overflate som gir økt komfort i rom hvor man ofte går barbeint.

Selv om alle disse kvalitetene i seg selv er gode salgsargumenter, er det særlig én ting som er viktig for kunder som velger Aqualine i sitt hjem:

– Vi selger oftest Aqualine på design. De har flere fine design, og kunden har jo ofte fagfolk som skal legge belegget for dem, og da er det ofte utseende som er det viktigste for kunden.

Øker kundegruppen med lett anvendelige produkter

Sletvold selger ikke bare til privatmarked, men også ut mot bedrifter. Derfor er det viktig for ham å sitte på produkter som er gode å jobbe med, og brukervennligheten Inhouse Group tilbyr gjør det lettere for ham å tilby produktene til dyktige håndverkere.

– Aqualine er et av de våtromsbeleggene vi har i butikken med tykkest slitesjikt. Det er enkelt å jobbe med, legge og bruke. Belegget tåler ikke bare vann, men har også et slitesjikt som sikrer lang levetid og slitasjemotstand.

Fordi Aqualine er et lett anvendelig produkt som passer i mange forskjellige hjem og kontorlokaler, kan Sletvold kan selge belegget til stort sett hvem som helst. Barnefamilier, hjem med kjæledyr og offentlige bygg kan alle dra nytte av et slikt slitesterkt produkt.

Dette øker den potensielle kundemassen betraktelig.

Trivsel på jobb gir god service og trygg kompetanse

Det er liten tvil om at Sletvold er fornøyd med å kunne tilby produkter fra InHouse Group til sine kunder. Han er også veldig klar på at oppfølgingen og servicen han har fått gjennom årene har vært imponerende.

– De er store, men har en trygg og god arbeidsstab med lite utbytting. Det sier meg at de trives i jobben sin, noe som også gjenspeiles i servicen de gir oss som er kunder. De har i tillegg svært god kunnskap om egne produkter, og det er jo alfa og omega.

Sletvold runder av med å trekke frem betydningen av kompetansenivået i InHouse Group.

– Det er flott for oss å vite at når InHouse Group kommer med et helt nytt produkt, da er det et produkt som er av topp kvalitet, og som vi kan ta rett inn i butikken. Det er en trygghet både for oss og for våre kunder at de representerer høy kvalitet, så vel som stilig design.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller hvis du trenger hjelp, ta gjerne kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.
Gå til kontaktsiden
Les også