Design ditt eget teppe med vårt konfeksjonsprogram!

Enten du er på utkikk etter gulvteppe til et rom med utfordrende mål, eller du har en helt spesiell teppedrøm, kan du lage det i vårt konfeksjonsprogram. Her kan du selv tilpasse lugglengde, tekstil og design slik at teppet passer inn i ditt hjem, og til dine behov.

Vårt konfeksjonsprogram gir deg muligheten til å designe ditt eget teppe, enten du ønsker et sprekt og fargerikt alternativ eller en nøytral undertone til ditt kontor eller hjem. På våre sider kan du velge mellom 14 ulike modeller som kommer med sine respektive fordeler. 

Kvalitet og farge

Hos oss kan du velge mellom 14 ulike modeller når du skal lage teppe på konfeksjon. De aller fleste modellene kommer i et stort utvalg forskjellige farger, og du kan velge den modellen med tekstilen som best passer for ditt behov. 

Noen modeller passer bedre til soverom enn andre, og andre passer bedre utendørs, dersom du ønsker å oppgradere uteområdet. Her skal vi gi deg en rask innføring i de ulike modellene du kan velge mellom, slik at du kan finne det som passer deg best. 

Boca

Boca er et funksjonelt og flott teppe i en klassisk nordisk stil. Teppene gir et mykt og lunt uttrykk i naturlige nyanser. Boca er spesielt egnet for stue, spisestue, soverom og gangpartier. Her kan du også velge mellom trådkant og båndkant. 

Teppet er i hele 50 prosent ull, og gir en god og lun følelse. I tillegg er det godt egnet for gulv med varme installert. 

Du kan finne flere detaljer om Boca her!

Franklin 

Franklin er et luksuriøst og glansfullt teppe, som også kommer i mange ulike fargenyanser. Dette teppet er spesielt godt egnet for stue, spisestue, soverom, garderobe, gangpartier og trapper. I likhet med Boca kan du velge mellom trådkant og båndkant her. 

Franklin er laget av 100 prosent polyamid, og gir et lekkert uttrykk i et hvert hjem. Med en mykhetsgrad på hele 4 kroner, er dette teppet perfekt for å skape et behagelig hjem. 

For å lese mer om Franklin kan du kikke her!

Hamilton

Hamilton er et glansfullt teppe med fin tekstur, flotte sjatteringer og behagelige farger. Teppet er spesielt godt egnet for stue, soverom og garderobe. Her får du et nydelig og dempende teppe. Hamilton kommer med både trådkant og båndkant. 

Teppet består av 100 prosent polypropylen, og skaper et lunt og vakkert uttrykk. 

Ønsker du å vite mer om Hamilton finner du mer informasjon her!

Hill

Hill er et klassisk ullteppe i nordisk til. Teppet er mykt og varmt i naturlige nyanser, og egner seg spesielt godt til stue, soverom, inngangspartier og i trapper. Kommer også med både trådkant og båndkant. 

Hill er laget av 100 prosent ull, og er slitesterkt. Teppet kommer i flere naturlige og vakre farger, slik at du kan skape det uttrykket du ønsker. 

Vil du vite mer om Hill, finner du mer informasjon her!

Layton

Layton er et klassisk og tidløst teppe med fin glans og mange bruksområder. Teppet er spesielt godt egnet for stue, spisestue, soverom, garderobe, gangpartier, trapper og hjemmekontor. Dette teppet kan med andre ord brukes stort sett over alt, noe som gir deg muligheten til å variere på hvor du bruker det. 

Ønsker du å kikke mer på Layton, finner du mer informasjon her!

Milton 

Milton er et mykt og behagelig teppe med topp komfort. Teppet kommer i både nøytrale og fargesterke nyanser, slik at du kan velge det som passer aller best i ditt hjem, eller på ditt kontor. 

Milton er spesielt godt egnet for stue, soverom, garderobe, gangpartier, trapper og hjemmekontor. Dette teppet kommer kun med trådkant, og er laget av 100 prosent polyamid. 

Ønsker du mer informasjon om Milton, kan du finne det her!

Newark

Newark er et tykt og luksuriøst teppe i slitesterkt materiale. Teppet er av svært høy kvalitet og kommer i et godt utvalg flotte farger. Newark er spesielt godt egnet i stue, soverom, garderobe, gangpartier, trapper og på hjemmekontor. 

Dette teppet kommer både med trådkant og båndkant. Newark er laget av 100 prosent polypropylen og er utrolig behagelig. 

Nysgjerrig på Newark? Finn mer informasjon her!

Pine

Pine er et slitesterkt og tidløst teppe med sisal look. Teppet kommer i fire naturtro nyanser som kan egne seg både på kontor og i ditt hjem. Pine er spesielt godt egnet for bruk i stue, spisestue, soverom, garderober, i gangpartier og i trapper. 

Teppet kommer med både trådkant og båndkant, slik at du kan velge det som passer best for deg. Pine er laget med slitesterkt materiale og er enklere å rengjøre enn tepper med lang lugg. Derfor kan det også egne seg godt i hus med dyr og barn. 

Ønsker du mer informasjon om Pine, kan du finne det her!

Pomeroy

Pomeroy er et klassisk og glansfullt teppe som tilbyr et bredt utvalg av ulike farger. Alle fargene er lyse og vakre, og Pomeroy-teppet vil lune ethvert hjem. Pomeroy er spesielt godt egnet til stue, soverom, garderobe, gang-partier, trapper og hjemmekontor. 

Teppet kommer med både trådkant og båndkant, og er laget av 100 prosent polyamid. Dette er et fantastisk teppe for både barn og voksne, og demper lyd og forstyrrelser takket være den deilige, lange luggen. 

Er du nysgjerrig på Pomeroy, kan du finne mer informasjon om teppet her!

Rockford

Rockford er et deilig, mykt og luksuriøst teppe med flott glans i nøytrale nyanser. Teppet er spesielt godt egnet til bruk i stue, soverom, garderobe, gangpartier, trapper og hjemmekontor. 

Rockford kommer med både trådkant og båndkant, og vil gi ditt hjem en nydelig og lun atmosfære. 

Er du nysgjerrig på Rockford, kan du finne mer informasjon her!

Summit

Summit er et tykt og luftig teppe. Vedlikeholdet er enkelt og du kan velge mellom flere flotte farger som kan sette et fint og personlig preg på rommet. Summit er spesielt godt egnet for stue, soverom, garderobe, gangpartier, trapper og hjemmekontor. 

Summit-teppet skaper en helt egen atmosfære i rommet, demper støy og kommer i sterke, flotte fargenyanser. Du kan også her velge mellom trådkant og båndkant, for en personlig tilpasning. 

Ønsker du mer informasjon om Summit, kan du finne det her!

Tiro

Tiro er et klassisk sisalteppe i fin bouclé. Teppet kommer i flere varierte og naturlige nyanser som kan kle et hvert hjem. Tiro er spesielt godt egnet for bruk i stue. spisestue, soverom, garderobe, gangpartier, trapper og på hjemmekontoret. 

Tiro har en vakker struktur, som også kan myke opp et hjem med stramme linjer, uten at det går på bekostning av et eksklusivt uttrykk. Du kan også her velge mellom trådkant og båndkant. 

Har du lyst på mer informasjon om Tiro, finner du det her!

Vaca

Vaca er også et vakkert og klassisk sisalteppe men noe grovere vevd enn Tiro. Teppet kommer i naturlige og flotte farger som harmonerer med de fleste uttrykk. Vaca er spesielt godt egnet for bruk i stue, spisestue, soverom, garderobe, gangpartier, trapper og på hjemmekontoret. 

Vaca gir en lun og naturlig følelse i hjemmet eller på kontoret. Teppet er enkelt å vedlikeholde, og behagelig å bevege seg på. Du kan også her velge mellom trådkant eller båndkant, slik at du kan få akkurat det teppet som passer i ditt hjem. 

Ønsker du mer informasjon om Vaca, finner du det her!

Valona

Valona er den siste modellen du kan velge, dersom du ønsker å designe ditt egne teppe. Modellen Valona er et svært slitesterkt teppe med en naturlig look. Dette teppet kan brukes både innendørs og utendørs, og klager ikke på litt vær og vind. Valona kan også brukes på stuen, i spisestuen, på soverommet, i gangpartier, i trapper og på hjemmekontoret. 

Dette teppet kommer blant annet i en nydelig brunfarge, en lekker lys grå farge og en stilig antrasitt. Her kan du også velge mellom trådkant og båndkant. Valona kan virkelig sette prikken over i’en på din terrasse både i sommervarmen, og utover høstens mer kjølige kvelder. 

Ønsker du mer informasjon om Valona, finner du det her!

Mål og form

Uavhengig av hvilket rom du ønsker å oppgradere, kan du finne et teppe med den passende mykhetsgraden, tekstilen, baksiden, fargen og veven her. Ta deg god tid, studer de ulike modellene og gå gjennom informasjonen på de ulike sidene. På denne måten er du sikker på at det tilfredsstiller alle dine ønsker. 

Når du har bestemt deg for hvilken modell du ønsker, kan du sette inn målene. Husk at den maksimale bredden du kan få på alle modellene er 400 cm, og du kan velge mellom firkantet, rektangulær og rundt teppe. 

Når du fører inn målene dine i programmet, må de oppgis i hele centimeter. Dette gjelder for både lengde, bredde og diameter dersom du ønsker et rundt teppe. 

Tråd- og båndkant

Som du kan lese ovenfor, kommer de fleste modellene med en mulighet til å velge egen kant. Båndkanten er omtrent 5 cm bred, og kommer i ulike farger. Her kan du velge mellom svart, grå, beige og muldvarp. Dette er farger som går godt sammen med de aller fleste fargene vi tilbyr på våre modeller. 

Trådkanten avstemmes i en farge som passer til teppet, og dermed skaper en større helhet i fargespillet. Denne kanten kan anses å være noe mer skjult enn den bredere båndkanten, og skaper et mer sømløst uttrykk. 

Bestilling av ditt teppe

Når du har valgt modellen som passer deg best, lagt inn mål, og valgt kant, kan du bestille ditt teppe. Etter ca tre uker kan du hente ditt nye teppe hos oss! 

Dersom du skulle ha spørsmål til prosessen, eller om våre andre modeller, må du gjerne ta kontakt med oss. Våre dyktige ansatte har mye kunnskap om tekstil og egenskaper, og kan rådgi deg når du skal velge deg et nytt teppe til ditt hjem eller kontor. 

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller hvis du trenger hjelp, ta gjerne kontakt med oss, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.
Gå til kontaktsiden
Les også